Veel voorkomende klachten

Het herstellen van het evenwicht

Het uitgangspunt van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is het in balans brengen van de energie in het lichaam en geest. Deze energie uit zich in de polariteiten van Yin en Yang. Verstoringen in deze energiehuishouding kunnen hersteld worden met acupunctuur, moxa, kruiden, massage, voedings- en leefstijladviezen.
Als je jouw klacht(en) niet beschreven ziet staan, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Verslaving en herstel 

Verslaving is vaak een taboe om je over te uiten. Het kan een rookverslaving zijn, alcohol, drugs, seks, gamen. Het kan nog spelen in je leven of je hebt je verslaving al een tijd onder controle, maar voel je nog de effecten ervan?

Wat kan acupunctuur doen?

Acupunctuur kan jou zowel lichamelijk als geestelijk, ondersteuning bieden bij je verslavingsherstel. Dit gaat vaak samen met een traject welke jij volgt bij een verslavingsinstantie of therapeut. Jouw lichaam heeft een tijdje op een overlevingsstand gestaan, en daarom kan hulp in de balans terugbrengen van jouw zenuwstelsel en energiehuishouding, heel wenselijk zijn.

Geestelijk kan acupunctuur je ook ondersteunen, want lichaam en geest zijn altijd samen. Balans en rust zal ook uitwerking hebben op de geest. Vertrouwen in jezelf neemt toe en dit zal van positieve invloed zijn op je herstel.


Kijk op Wat houdt een behandeling in voor algemene informatie. Voor tarieven en vergoeding kijk je hier